Forretter
1. Chicken Soup L-M-E-G
89,-Stykker av kylling, hvitløk, smør, kremfløte og pepper.
3. Onion Bhaji (G-L)
89,-Friterte lokringer panert i kikertmel og krydder.
4. Samosa (G-L)
85,-Gronnsaker, lok, potter og krydder. Servers med salat og hvitloksdressing.
5. Prawn Pakora (G-E-M)
99,-Krydder- og hvitloksmarinerte tigerreker, panert og fritert.
6. Chicken Pakora (G-E)
85,-Innbakt stykke av Kylling, panert i kikertmel med hvitløk, ingefaer, krydder og sitronsaft.
7. Green Salad.
80,-Salat, lok, paprika, tomat, agurk og appelsin.
8. Papadums, Jerra (cumin) (M)
55,-Myntebasert dip/chutney
Barnemeny
14. Polse og pommes frites (SL)
95,-Sausage and French fries.
15. Kylling og pommes frites (SL-M)
125,-Chicken and French fries.
Currykylling
20. chicken Curry (L-M)
225,-Kylling med indisk currysaus.
21. Chicken Tikka Masala (L-M-CN)
245,-Grillet kylling med kremflote, lok, tomatsaus, cashewnøtter og krydder.
22. Chicken Balti (L-M)
240,-More kyllingbiter stekt med rod og gronn paprika, lok og eksotisk baltisaus.
24. Chicken Bhuna (L)
235,-Benfri kylling tilberedt i tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.
25. Mango Chicken (L-M)
235,-Kylling med eksotisk blanding av krydder, mango, flote og cashew notter.
26. Butter Chicken (M-CN)
275,-Benfri biter av kylling med smor, tomatsaus og krydder, grillet i en tandoor.
27. Palak Chicken (L-M)
235,-Kylling tilberedt med spinat, ingefaer, hitlok og krydder.
28. Chicken Korma (L-M-CN-ML)
255,-Kylling tilberedt i en fyldig flotesaus med cashew notter.
29. Chicken Madras (L-M)
235,-More kyllingbiter i kokosbasert saus. Kun sterkhetsgrad «madras».
30. Chicken Vindaloo (L)
235,-Kylling og potter med sterk indisk krydderblanding. Kun sterkhetSgrad windaloo».
Lammecurry
35. Lamb Curry (L-M)
235,-Benfritt lammekiott i indisk currysaus.
36. Lamb Tikka Masala (L-M-CN)
265Grillet lammekjott med kremflote, lok, tomatsaus og krydder.
37. Lamb Balti (L-M)
240,-Lam stekt sammen med rod og gronn paprika, lok og eksotisk balti saus.
39. Lamb Bhuna (L)
245,-Benfritt lammekjott tilberedt i en tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.
40. Lamb Makhani Masala (M-CN)
299,-Benfri biter av lam grillet i tandoor, med saus laget pa smor, tomat og krydder,
41. Palak Lamb (L-M)
245,-Lammekjott tilberedt med spinat, lok, tomater, urter log Krydder.
42. Lamb Korma (L-M-CN-ML)
264,-Lam tilberedt i en fyldig flotesaus med cashewnotter.
43. Lamb Rogan Josh (L-M)
245,-Lam i curry pä Kashmir vis, med lok og tomatsaus.
44. Lamb Madras (L-M)
245,-Lam stekt i kokosbasert saus. Kun sterkhetsgrad «madras».
45. Lamb Vindaloo (L)
245,-Lam og potter med Indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».
Curryretter fra havet
50. Prawn Curry (L-M-SK)
245,-Kongereker i kremflote, currysaus og krydder.
51. Prawn Masala (L-M-C-SK)
265,-Kongereker i currysaus med lok.
53. Fish Curry (L-M-SK)
245,-Steinbit i currysaus med sitronsaft og krydder.
54. Fish Masala (L-M-CN-SK)
250,-Steinbit med lok, currysaus og krydder.
56. Prawn Balti (L-M)
245,-Kongereker med gronn og rod paprika og lok. Stekt med eksotisk balti saus.
Vegansk
57. Channa Curry (L)
205,-Kokte kikerter i currysaus med lok og krydder.
58. Rajmah Curry (1)
205,-Kokte kidneybonner i currysaus med lok og krydder.
60. Mixed Vegetable (4)
205Potet, gulrot, erter og blomkäl med kremet loksaus og cashewnottsaus.
Vegetar
60. Mixed Vegetable Curry (L-M)
195,-Potet, gulrot, erter og blomkäl med kremet loksaus og cashewnøttsaus.
61. Daal Makhani (L-M-CN)
200Rode kidneybonner, urid og chana daal, med tomat, smorsaus, ingefar og hvitlok.
62. Chana Masala (L-M-CN)
205,-Kokte kikerter i currysaus med lok og krydder.
63. Vegetable Korma (L-M-CN)
205,-Miks av gronnsaker, tilberedt i en fyldig flotesaus med cashewnotter.
65. Aloo Mutter (L-M)
195,-Hakket potet, gronne erter og indisk krydder.
Tanodoori Retter
80. Chicken Tikka (M-CN)
225,-Benfri kylling marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandoorion.
81. Garlic Chicken (M-CN)
255,-Benfri kylling marinert i hvitløk, peppermynte og krydder.
83. Lamb Tikka (MCN)
270,-Benfritt lammekjott, marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandoorion.
84. Tandoori Prawn (M-CN)
260,-Krvdder- os hvitloksmarinerte tigerreker grillet i tandooriovn.
85. Spiseriets Special Mixed Grill (MCN).
315,-2 stk. Kylling, 2 stk. Garlic Tikka, 2 stk. Lamb Tikka og 2 stk. Beef Tikka servert med en tandoorisaus.
86. Beef Tikka. (M-CN)
285,-Ytrefilet av okse marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.
87. Chicken Mixed (M-CN)
295,-Blanding av Chicken Tikka og Garlic Chicken, Benfri kylling marinert med hvitiokspuré, yoghurt og garam masala.
Biff
90. Beef Tikka Masala (L-M-CN)
275,-Grillet trefilet med kremflote, lok, tomatsaus og krydder.
91. Beef Curry (L-M)
275,-Ytrefilet med Indisk karrisaus.
92. Beef Bhuna (L)
275,-Benfri biff tilberedt i tykk saus, sammen med kokkens favoritt krydder.
93. Beef Korma (L-M-CN-ML)
275,-Biff tilberedt i en fyldig flotesaus, med cashewnotter.
94. Palak Beef (L-M-)
275,-Biffkjott tilberedt med spinat, lok, tomater, urter og krydder.
95. Beef Balti (L-M)
255,-Stykker av biff stekt med rod og gronn paprika, lok og eksotisk balti saus.
98. Beef Madras (L-M)
255,-More stykker av biff stekt med kokosbasertsaus. Kun sterkhetsgrad «madras»
99 . Biff (200g) (M-SL)
355,-Mornet ytrefilet av okse med salat, potter (eller pommes frites) og béarnaisesaus.
100. Pepper biff (200g) (L-M-SL)
355,-Mornet trefilet med salat, poteter (eller pommes frites) og peppersaus.
Allergener info / Allergens info
G = Gluten hvete / Gluten wheat CN = Cashewnotter / Cashenuts ML = Mandel / Almond SE = Sennep / Mustard SK = Skalldyr / Shellfish SL = Selleri / Celery M Melk / Milk L = Lok / Onion S = Soya / Soya E = Egg / Eggs
BOOK BORD
Bordreservasjon