Standard food offer

Forretter

1. Chicken Soup L-M-E-G
89,-

Stykker av kylling, hvitløk, smør, kremfløte og pepper.

3. Onion Bhaji (G-L)
89,-

Friterte lokringer panert i kikertmel og krydder.

4. Samosa (G-L)
85,-

Gronnsaker, lok, potter og krydder. Servers med salat og hvitloksdressing.

5. Prawn Pakora (G-E-M)
99,-

Krydder- og hvitloksmarinerte tigerreker, panert og fritert.

6. Chicken Pakora (G-E)
85,-

Innbakt stykke av Kylling, panert i kikertmel med hvitløk, ingefaer, krydder og sitronsaft.

7. Green Salad.
80,-

Salat, lok, paprika, tomat, agurk og appelsin.

8. Papadums, Jerra (cumin) (M)
55,-

Myntebasert dip/chutney

Children's menu

Barnemeny

14. Polse og pommes frites (SL)
95,-

Sausage and French fries.

15. Kylling og pommes frites (SL-M)
125,-

Chicken and French fries.

Curry chicken

Currykylling

20. chicken Curry (L-M)
225,-

Kylling med indisk currysaus.

21. Chicken Tikka Masala (L-M-CN)
245,-

Grillet kylling med kremflote, lok, tomatsaus, cashewnøtter og krydder.

22. Chicken Balti (L-M)
240,-

More kyllingbiter stekt med rod og gronn paprika, lok og eksotisk baltisaus.

24. Chicken Bhuna (L)
235,-

Benfri kylling tilberedt i tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.

25. Mango Chicken (L-M)
235,-

Kylling med eksotisk blanding av krydder, mango, flote og cashew notter.

26. Butter Chicken (M-CN)
275,-

Benfri biter av kylling med smor, tomatsaus og krydder, grillet i en tandoor.

27. Palak Chicken (L-M)
235,-

Kylling tilberedt med spinat, ingefaer, hitlok og krydder.

28. Chicken Korma (L-M-CN-ML)
255,-

Kylling tilberedt i en fyldig flotesaus med cashew notter.

29. Chicken Madras (L-M)
235,-

More kyllingbiter i kokosbasert saus. Kun sterkhetsgrad «madras».

30. Chicken Vindaloo (L)
235,-

Kylling og potter med sterk indisk krydderblanding. Kun sterkhetSgrad windaloo».

Lammecurry

Lammecurry

35. Lamb Curry (L-M)
235,-

Benfritt lammekiott i indisk currysaus.

36. Lamb Tikka Masala (L-M-CN)
265

Grillet lammekjott med kremflote, lok, tomatsaus og krydder.

37. Lamb Balti (L-M)
240,-

Lam stekt sammen med rod og gronn paprika, lok og eksotisk balti saus.

39. Lamb Bhuna (L)
245,-

Benfritt lammekjott tilberedt i en tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.

40. Lamb Makhani Masala (M-CN)
299,-

Benfri biter av lam grillet i tandoor, med saus laget pa smor, tomat og krydder,

41. Palak Lamb (L-M)
245,-

Lammekjott tilberedt med spinat, lok, tomater, urter log Krydder.

42. Lamb Korma (L-M-CN-ML)
264,-

Lam tilberedt i en fyldig flotesaus med cashewnotter.

43. Lamb Rogan Josh (L-M)
245,-

Lam i curry pä Kashmir vis, med lok og tomatsaus.

44. Lamb Madras (L-M)
245,-

Lam stekt i kokosbasert saus. Kun sterkhetsgrad «madras».

45. Lamb Vindaloo (L)
245,-

Lam og potter med Indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».

Sea food

Curryretter fra havet

50. Prawn Curry (L-M-SK)
245,-

Kongereker i kremflote, currysaus og krydder.

51. Prawn Masala (L-M-C-SK)
265,-

Kongereker i currysaus med lok.

53. Fish Curry (L-M-SK)
245,-

Steinbit i currysaus med sitronsaft og krydder.

54. Fish Masala (L-M-CN-SK)
250,-

Steinbit med lok, currysaus og krydder.

56. Prawn Balti (L-M)
245,-

Kongereker med gronn og rod paprika og lok. Stekt med eksotisk balti saus.

Vegan

Vegansk

57. Channa Curry (L)
205,-

Kokte kikerter i currysaus med lok og krydder.

58. Rajmah Curry (1)
205,-

Kokte kidneybonner i currysaus med lok og krydder.

60. Mixed Vegetable (4)
205

Potet, gulrot, erter og blomkäl med kremet loksaus og cashewnottsaus.

vegetarian

Vegetar

60. Mixed Vegetable Curry (L-M)
195,-

Potet, gulrot, erter og blomkäl med kremet loksaus og cashewnøttsaus.

61. Daal Makhani (L-M-CN)
200

Rode kidneybonner, urid og chana daal, med tomat, smorsaus, ingefar og hvitlok.

62. Chana Masala (L-M-CN)
205,-

Kokte kikerter i currysaus med lok og krydder.

63. Vegetable Korma (L-M-CN)
205,-

Miks av gronnsaker, tilberedt i en fyldig flotesaus med cashewnotter.

65. Aloo Mutter (L-M)
195,-

Hakket potet, gronne erter og indisk krydder.

Grill Dishes

Tanodoori Retter

80. Chicken Tikka (M-CN)
225,-

Benfri kylling marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandoorion.

81. Garlic Chicken (M-CN)
255,-

Benfri kylling marinert i hvitløk, peppermynte og krydder.

83. Lamb Tikka (MCN)
270,-

Benfritt lammekjott, marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandoorion.

84. Tandoori Prawn (M-CN)
260,-

Krvdder- os hvitloksmarinerte tigerreker grillet i tandooriovn.

85. Spiseriets Special Mixed Grill (MCN).
315,-

2 stk. Kylling, 2 stk. Garlic Tikka, 2 stk. Lamb Tikka og 2 stk. Beef Tikka servert med en tandoorisaus.

86. Beef Tikka. (M-CN)
285,-

Ytrefilet av okse marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.

87. Chicken Mixed (M-CN)
295,-

Blanding av Chicken Tikka og Garlic Chicken, Benfri kylling marinert med hvitiokspuré, yoghurt og garam masala.

Biff

Biff

90. Beef Tikka Masala (L-M-CN)
275,-

Grillet trefilet med kremflote, lok, tomatsaus og krydder.

91. Beef Curry (L-M)
275,-

Ytrefilet med Indisk karrisaus.

92. Beef Bhuna (L)
275,-

Benfri biff tilberedt i tykk saus, sammen med kokkens favoritt krydder.

93. Beef Korma (L-M-CN-ML)
275,-

Biff tilberedt i en fyldig flotesaus, med cashewnotter.

94. Palak Beef (L-M-)
275,-

Biffkjott tilberedt med spinat, lok, tomater, urter og krydder.

95. Beef Balti (L-M)
255,-

Stykker av biff stekt med rod og gronn paprika, lok og eksotisk balti saus.

98. Beef Madras (L-M)
255,-

More stykker av biff stekt med kokosbasertsaus. Kun sterkhetsgrad «madras»

99 . Biff (200g) (M-SL)
355,-

Mornet ytrefilet av okse med salat, potter (eller pommes frites) og béarnaisesaus.

100. Pepper biff (200g) (L-M-SL)
355,-

Mornet trefilet med salat, poteter (eller pommes frites) og peppersaus.

Allergener info / Allergens info

G = Gluten hvete / Gluten wheat CN = Cashewnotter / Cashenuts ML = Mandel / Almond SE = Sennep / Mustard SK = Skalldyr / Shellfish SL = Selleri / Celery M Melk / Milk L = Lok / Onion S = Soya / Soya E = Egg / Eggs

Reservations

BOOK BORD

Bordreservasjon

t
Storgata 51, 3256 Larvik

Tel: 33 13 11 22